Mai multe articole

Prima pagină » Mai multe articole » Platforma Socială lansată oficial
Categorie: ,

Platforma Socială lansată oficial

În 10 noiembrie, ora 11.00, într-un eveniment online pe zoom, lansăm oficial Platforma Socială – cea mai îndrăzneață construcție din domeniul social, în care se regăsesc trei mari federații pe domenii și una intersectorială.

Până marți (9 noiembrie) vă mai puteti înscrie la eveniment completând formularul de aici: https://forms.gle/Qm2yRMB6EGAPVREE7.

Prin lansarea Platformei Sociale practic apare cel mai puternic interlocutor privat din domeniul incluziunii sociale, pentru decidenți. Considerăm că lansarea platformei este un moment de cotitură în domeniul social din România și interesul nostru este a unei construcții pe termen lung, solide, benefice pentru persoanele vulnerabile din România.

Platforma Socială va fi un spațiu de dezvoltare a sectorului social privat, urmând a realiza activități de asistență directă, suport juridic, formare și advocacy pentru un număr de peste 200 de organizații neguvernamentale, membre în federațiile și coalițiile care se vor alătura progresiv Platformei Sociale.

Evenimentul de lansare a Platformei Sociale din România va reuni specialiști de la nivel național și internațional, din domeniul serviciilor sociale, precum și reprezentanți ai autorităților publice de la nivel central și local.

Evenimentul este maxim accesibilizat, fiind adresat vorbitorilor de limbă română, engleză, persoanelor cu dizabilități de auz și vedere și celor care au nevoie de traducere în limbajul  easy-to-read.

Agenda poate fi accesată aici: https://fonss.ro/wp-content/uploads/2021/11/INVITA%C8%9AIE-Lansarea-PLATFORMEI-SOCIALE.pdf

Proiect derulat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale FONSS– în parteneriat cu Confederația Caritas Romania, Federația Organizațiilor Neguvernamentale Pentru Copil- FONPC și Rețeaua Dizabnet, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Proiectul ”Platforma Socială din România” beneficiază de o finanţare de 249.954 euro.

Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile pe www.activecitizensfund.ro

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #EANorwayGrants #FDSC #PlatfomaSociala #FONSS #FONPC #CARITAS #Dizabnet

Pentru detalii poate fi contactată Mihaela Steliana Munteanu, responsabil comunicare (tel.0740513864, email:comunicare@fonss.ro) sau poate fi accesat evenimentul: https://fb.me/e/1hlNTOsam

Caută articolele din platformă